Naar boven

Over ons

De Stulp al meer dan vijfenzestig jaar toonaangevend!

Dat de Stulp al meer dan vijfenzestig jaar bestaat, geeft aan dat het een zeer solide bedrijf is met een eigen identiteit. Ondergetekende, samen met het gehele Stulpteam staan klaar om het meest dynamische en servicegerichte bedrijf te blijven op het gebied van belonings- en motivatiematerialen. Blijven vernieuwen en verbeteren is ons motto. De ontwikkeling van kinderen en jongeren komt steeds meer onder druk te staan in onze snel evoluerende maatschappij. We leven in een kennismaatschappij waarin er al op jonge leeftijd wordt gemeten of kinderen de gestelde ontwikkelingsdoelen halen. De lat komt steeds hoger te liggen.
Maar hoe fantastisch zou het zijn als kinderen risico’s durven te nemen en niet bang zouden zijn om te falen. Ieder kind een kampioen met een volwassene aan zijn zijde die nooit opgeeft.
De Stulp probeert hieraan bij te dragen door het kind centraal te stellen en steeds te innoveren op het gebied van belonings- en motivatiematerialen. We hopen dat al onze producten bijdragen aan een beter en vooral ook voor de leerling een leuker leerklimaat.
 
Claudia Doorschodt Mped


Informatie & bestellen +31(0)70-320 3400
verkoop@destulp.nl
www.destulp.com