Naar boven

De geheime wereld van de Tandenfee


Serie 15340

Hardcover en full colour

31 x 22,5 x 2,5 cm

112 pagina's
€ 18,95
In winkelwagen

Productbeschrijving

DE GEHEIME WERELD VAN DE TANDENFEE

Ga mee op een magisch avontuur met Tinus en Chloë en stap in de geheime wereld van de tandenfee! We weten natuurlijk al lang dat het de tandenfee is die een tandje onder het kussen wisselt voor een munt of cadeautje. Maar waar komen tandenfeeën vandaan? En hoe word je eigenlijk tandenfee? Vlieg mee door dit magische sprookje om daar achter te komen!

Tinus wil niets liever dan tandenfee worden. Op een dag is het dan eindelijk zo ver en wordt hij toegelaten tot de tandenfeeschool. Zijn beste vriendin, prinses Chloë heeft maar één wens: naar de mensenwereld gaan en praten met een echt mens! Maar haar vader, de koning, vindt dat veel te gevaarlijk. Op een dag bedenkt Chloë een plan en het lukt haar met Tinus mee de mensenwereld in te vliegen. Ze reizen door de droomwereld en in de mensenwereld beleven ze samen de spannendste avonturen. Maar daar gaat het bijna mis! Zal het nog lukken om terug te reizen naar Feeënland? Zullen hun dromen uitkomen?

Vlieg mee met een magische avontuur en ontdek de geheime wereld van de tandenfee in dit prachtig geïllustreerde verhaal. Bij het boek ontvangt u een gratis stickervel van deze serie.