Naar boven

Miniposters Kennismeesters


Serie 1084

20 kaarten

21x 30 cm = A4

4 motieven
€ 13,50
In winkelwagen

Productbeschrijving

KENNISMEESTERS MINIPOSTERS A4

Vier miniposters met illustraties uit boek 1,2 en 3 van de Kennismeesters. 

Deel 1  De Opdracht; Alle kennis op aarde is in groot gevaar.
Op school gebeuren gekke dingen. Lessen kloppen niet en computers vallen uit. Niemand begrijpt wat er aan de hand is. Dan verschijnt er een mysterieuze bezoeker de uitlegt uit Stulpenrijk te komen. Op Stulpenrijk wordt alle kennis voor de aarde beheerd. De bezoeker zorgt voor de goede kennis, maar door een toename van onzinnige kennis is al de goede kennis in groot gevaar. 

Deel 2  De Woelige bossen, De kennismeesters gaan van start met de opdracht die ze naar de Woelige bossen leidt. Ze krijgen direct een tegenslag te verwerken. De groep moet zich door moeilijke en gevaarlijke uitdagingen slaan om de opdracht uit te voeren. Het avontuur gaat verder. 


Deel 3 De Ruige Savanne
De tijd tikt door en de kennis op aarde is nog steeds in groot gevaar. De tegenwerking van Baal en verwarmeester Wartaal wordt steeds erger. Zij worden steeds succesvoller in het saborteren van de goede kennis. Hierdoor neemt de rode energie in kracht toe en komt er te weinig blauwe energie naar het Stulpenrijk. De strijd wordt steeds heftiger en de gevaren van de ruige savanne maken het de kennismeesters steeds moeilijker om de opdracht op tijd te voltooien. Gaat het ze lukken?

De posters zijn van zware kwaliteit karton en zijn afgewerkt met hoogglans.
Specificaties

Miniposters worden op scholen vaak gebruikt als verjaardagskaart.
Met de miniposter wordt dan de klassen rondgegegaan en iedere leerkracht zet zijn verjaardagsgroet op de miniposter, vaak wordt er dan een sticker bij geplakt.
Binnen de kinderopvang, de peutergroepen of de NSO's worden naast de verjaardagskaarten en de
cijferkaarten, de miniposters ook gebruikt voor bijzondere gebeurtenissen.
Bij coachingsbureaus of logopedisten vaak als afscheidsgeschenk.